Gästebuch (D)

Einen neuen Eintrag für das Gästebuch schreiben / Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder / Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Die E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht / Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
103 Einträge
Maarten Pronk schrieb am August 12, 2019 um 14:53:
Een hele leuke en mooi gelegen camping. De eigenaars cris en Frans zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad is zeer goed en dit jaar mooi opgeknapt. De kinderen hebben zich heel goed vermaakt. De grote tent met pingpong, boeken, spelletjes en relax gedeelte was een succes. Het is voor ons het 7e jaar maar dit jaar was gewoonweg super. De plekken zijn ruim en het sanitair top.

Cris en Frans bedankt voor een fijne vakantie
Abata schrieb am Juli 29, 2018 um 14:46:
Een stacaravan gehuurd, type Fiji, de kleinste van de 3 types. Maar ruim genoeg voor een gezin met kleine kinderen. Alles is ingericht en schoon. Goed sanitair met douchecabine met genoeg waterduk om prettig te kunnen douchen, dat zie je niet vaak zo. Ook voor buiten is goed aangedacht, tafel en stoelen, parasol en droogrek. Verder vrij simpele camping, maar voor de kinderen is er heel veel te doen. Speeltuintjes en zwembad. Veel animatie, disco, speurtochten, avondwandelingen, knutselen, bingo enz. In de regio ook veel te doen, dierentuin, recreatiemeer, watervallen, dagje Luxemburg, dagje België, allemaal binnen een uur rijden vanaf de camping. Goed betaalbare camping en de service is prima.
Hermanns schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Hallo Camping Bleialf wir waren in diesem Jahr zum erstenmal zu Pfingsten bei euch auf dem Campingplatz und waren vollauf begeistert. Das Wetter war super und alles drher stimmte auch. Ganz besonders sch
Walter schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Klasse Homepage. Macht weiter so. Wir werden dieses Jahr auch zu euch kommen. Und freuen uns schon darauf.
Stevens schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Wij hebben een hele toffe week beleefd op de camping zeker voor herhaling vatbaar. De uitbaters waren hele toffe mensen alsook de animatie Loes en Astrid jullie hebben onze kinderen een leuke vakantie gegeven. Wij komen zeker nog eens terug.
Martin van Vugt schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Mijn vrouw en ik hebben een heerlijke 14 dagen op jullie Camping doorgebrachtvlakbij aan dorp en midden in de natuur. Vooral Bep en Ingridbedankt voor de vriendelijke gastvrijheid. Wij komen zeker nog eens terug Martin en Wil.
tulp schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
de camping is geweldig. eem supper gave week gehad!! groetjes
Ruud schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Super die nieuwe homepage. groetjes uit Sittard-geleen
Fam de Jong schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
We hebben een leuke vakantie gehad. De camping is prima. Tip. Laat in het voorseizoen standaard extra dekens id sta-caravans achter. Het was wel koud 's nachts. Wellicht tot een volgende keer.
Pirnay schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Hallo Kampeerders Bij deze bieden wij onze Zéér mooie en komplete caravan met uniek ingerichte voortent te koop aan deze staat op plaats nmer 137. Heeft u interesse of weet u iemand die een caravan zoekt STOP dan maar met zoeken u heeft hem bij deze gevonden. 0031(0)6 41 46 31 66