Gästebuch (D)

Einen neuen Eintrag für das Gästebuch schreiben / Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder / Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Die E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht / Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
106 Einträge
Marco & Vanessa schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Hallo ! Wij komen nu sinds 2 jaar bij jullie in september en ook dit jaar zullen we er weer zijn. Dit op aanraden van mijn ouders die hier al voor het elfde jaar komen. . Echt een geweldige tijd om naar uit te kijken. En hondvriendelijk! Groeten uit Holland en complimenten voor de leuke website. Wir sind dabei ! Groeten Marco & Vanessa
jessica van hoof schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
halllowwwww.... ik wil tog nog even laten weten dat ik een supper leuke vakantie gehad bij jullie. het fijnste is nog wel vond dat als er een probleem is dat er altijd een supper goede oplossing word bedacht. en dat nog het leukste is dat jullie zeer stijlvol het vuil op halen. jullie krijgen van mij de groetjes en als je de vosjes ziet doe die dan ook de groetjes.
vervoort schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Heeft u nog een accomodatie vrij in juli of augustus ?
Rink schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Twee weken geweest in caravan 15 en niets meer te zeggen als: super! Genoten van de camping, het animatie-team en de omgeving. Misschien heeft het mooie weer bijgedragen, maar wij vonden het heel erg leuk!
Fam Drenthe schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Begin augustus zijn we een weekje bij jullie geweest in een stacaravan. Onze dochter heeft zich opperbest vermaakt, vooral met de minidisco! Wellicht komen we volgend jaar terug (in een groter onderkomen?) mét een klein broertje of zusje voor Sanne erbij :)!
Camping schrieb am Dezember 12, 2017 um 11:09:
Ab sofort neues Aussehen der Webseite des Campingplatzes Bleialf