Gästebuch (D)

Einen neuen Eintrag für das Gästebuch schreiben / Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder / Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Die E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht / Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
106 Einträge
fam. Lamain schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Hallo fam. van der Horst Wij zijn net terug van onze vakantie bij jullie op de camping en wij zijn zeer te spreken over de camping. We hebben veel slecht weer gehad maar desondanks toch een hele fijne vakantie. Het is een erg gastvrije gezellige camping met voldoende en goede voorzieningen op de camping en in de nabije omgeving. Hebben erg genoten van de grapjes in de bar 'savonds terwijl we wachtten op de ambachtelijk getapte biertjes toppie! Het eten in het restaurant is lekker en niet duur ook genoeg keuze uit menu's. We willen ook zeker Inge en Marielle van het animatieteam niet vergeten Rebecca heeft zich erg vermaakt tijdens onze vakantie dankzij die meiden hadden wij zelf ook vakantie ze hebben erg veel leuke dingen georganiseerd en gedaan met de kids. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid! Groetjes van de familie Lamain uit Pekela .)
Familie van Schaik schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Hallo familie van der Horst! Wij zijn net een dag terug uit Bleialf en we hebben genoten op jullie camping en van de omgeving. Het weer zat de laatste week niet echt mee maar toch kunnen we terugzien op een fijne vakantie een fijne vakantie maak je tenslotte zelf nietwaar? Er word genoeg georganiseerd op de camping zelf en in de omgeving ( althans binnen een straal van 100 km. ) is ook genoeg te beleven. Het eten en drinken bij jullie is ook heerlijk en niet duur dus wat wil een mens nog meer? Camiel Ingrid Bep Henk Francois Dittie Mirjam en de rest bedankt voor alles en wie weet tot ziens in Bleialf!! P.s. Ook een pluim voor Inge en Marielle van het animatieteam is op zijn plaats. Vriendelijk groeten van Martijn Thea Sjoerd en Anne van Schaik.
lindy schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
hooy hooy ik heb 3 weken 0p de camping gestaan. ik v0nd de camping leuk maar jullie m0eten alleen iets meer d0en voor de j0ngeren boven de 12 jaar. het kampvuur was altijd weer gezellig. groetjes lindy
Ilse schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Hallo allemaal Ik wil via deze weg ff aleten weten dat wij met ons 4-tjes een heerlijke vakantie hebben gehad in Bleialf! Alles zag er perfect uit
Aartjan van Cappellen schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Hallo ik heb een vraagje is er daar een beetje uitsgaansgelegenheid??? ist da in der nabei gebung Platz aus zu gehen (Party)??? tot begin augustus auf wiederhoren Aartjan
Jeroen schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Eey misschien dit jaar weer naar bleialf 3 jaar geleden een weekje geweest 2 jaar 2 week vorig jaar naar center parks maar was niks aan ik zei meteen al. VOLGEND JAAR NAAR BLEIALF!!!. Nou we hebben het voor mekaar gekregen dus misschien tot over een paar weekjes maar weer. greets jeroen.
Jack schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Very good website you have here. Warm regards Jack!
nienke schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
hallo ik wou ff zeggen dat ik het egt helemaal te gek vond op de camping ookal waren we niet de liefste we zijn u natuurlijk heel erg f=dankbaar voor de dropping en de bbq.) groetjes aan u vrouw en ik hoop tot ziens groetjes een leerling uit goes (calvijn college)
Vincent Janssen schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Is dit een hele mooie camping want wij willen deze zomer er misschien ook naar toe? En is het buitenzwembad erg groot????
Helgo Behncke schrieb am Dezember 31, 2017 um 23:00:
Zum zweiten Mal dagewesen. Alles in Ordnung. Beim n